Skip to main content

TFP Formulier

Vul onderstaand formulier in om je in te schrijven voor TFP deelname.
Lees ook de TFP Voorwaarden goed door!
Hiernaast staat de betekenis van de categorieën.
Vul onderstaand formulier in om je in te schrijven voor TFP deelname.
Lees ook de TFP Voorwaarden goed door!
Onder het formulier staat de betekenis van de categorieën

TFP Voorwaarden

DE OPNAMEN ZIJN BESTEMD VOOR

Promotionele doeleinden op de eigen website, sociale mediakanalen en/of eigen portfolio van het Model en de fotograaf. Alsmede eventueel meewerkende MUA / Stylist / Hairstylist.

Copyrights

Deze blijven te allen tijde bij de fotograaf

Portretrecht

Deze blijft te allen tijde bij het model

Commercieel gebruik

Wanneer de foto’s commercieel gebruikt gaan worden, dienen alle partijen te worden ingelicht. Er dient een schriftelijke overeenkomst te zijn, waarin de toestemming wordt geregeld alsmede de verdeling van de vergoedingen.

Bewerken van de afbeeldingen

Afbeeldingen mogen nooit zelf worden bewerkt, aangepast of bijgesneden. Wanneer een aanpassing aan een of meerdere afbeelding(-en) gewenst is, neem dan contact op met de fotograaf. Hij/zij zal deze bewerkingen dan kunnen doen, eventueel tegen vergoeding. Dit is afhankelijk van het werk en eisen van bewerking.

Logo

Het logo (indien aanwezig) van de fotograaf mag niet worden verwijderd. Dit is zelfs strafbaar: het is vastgelegd in de auteurswet.

PUBLICATIES

Publicatie op pornografische media, in welke vorm dan ook, is niet toegestaan. Publicatie op media met een seksueel oogpunt, is niet toegestaan.

Leeftijd

Voor shoots in de categorie ‘badpak / bikini / lingerie’ hanteer ik een minimumleeftijd van 16 jaar. In de categorieën ‘boudoir / glamour/ topless / bedekt naakt / naakt’ hanteer ik een minimum leeftijd van 18 jaar.

TFP Formulier

Door middel van het invullen van het TFP formulier, geef je aan dat je 100% akkoord bent met deze afspraken. Wanneer je NIET aan de leeftijdsgrens voor bepaalde categorieën voldoet, kun je je NIET inschrijven voor die categorie.

Betekenis van de gebruikte categorieën


Portret

Hieronder wordt verstaan foto’s waarop het model gekleed staat afgebeeld, daaronder niet begrepen lingerie en badkleding.

Badpak – Bikini

Hieronder wordt verstaan foto’s waarop het model geheel in badkleding of bikini staat afgebeeld. Het model dient 16 jaar of ouder te zijn.

Lingerie – Boudoir

Hieronder wordt verstaan foto’s waarop het model geheel in lingerie staat afgebeeld. Het model dient 16 jaar of ouder te zijn.

Boudoir – Bedekt Naakt

Hieronder wordt verstaan foto’s waarop het model staat afgebeeld, gedeeltelijk of geheel ontkleed. De tepels en/of schaamstreek niet zichtbaar afgebeeld op de foto. Het model dient 16 jaar of ouder te zijn.

Topless

Hieronder wordt verstaan foto’s waarop het model staat afgebeeld, met de tepels geheel of gedeeltelijk zichtbaar afgebeeld op de foto, terwijl de schaamstreek echter niet zichtbaar is afgebeeld op de foto. Het model dient 18 jaar of ouder te zijn.

Naakt

Hieronder wordt verstaan foto’s waarop het model geheel of gedeeltelijk ongekleed staat afgebeeld. De tepels en/of geslachtsdelen kunnen zichtbaar zijn afgebeeld op de foto. Het model dient 18 jaar of ouder te zijn.