Skip to main content

TFP Voorwaarden

Gebruik van een TFP overeenkomst

Voor TFP shoots hanteer ik enkele strikte voorwaarden welke je hieronder kunt lezen.
Wanneer je het NIET eens bent met de voorwaarden, kunnen we helaas geen TFP shoot inplannen.

 TFP planning

Voor we een shoot inplannen, dient er een TFP overeenkomst te zijn. In deze overeenkomst staan de voorwaarden, rechten en plichten voor alle partijen. De overeenkomst wordt gemaakt door het invullen van het TFP formulier.
Je ontvangt de overeenkomst automatisch in je e-mail ná het invullen en versturen van het tfp formulier. Op elk gewenst moment kun je de overeenkomst laten vervallen.

Dit zijn de TFP de voorwaarden:

DE OPNAMEN ZIJN BESTEMD VOOR

Promotionele doeleinden op de eigen website, sociale mediakanalen en/of eigen portfolio van het Model en de fotograaf. Alsmede eventueel meewerkende MUA / Stylist / Hairstylist.

Copyrights

Deze blijven te allen tijde bij de fotograaf

Portretrecht

Deze blijft te allen tijde bij het model

Commercieel gebruik

Wanneer de foto’s commercieel gebruikt gaan worden, dienen alle partijen te worden ingelicht. Er dient een schriftelijke overeenkomst te zijn, waarin de toestemming wordt geregeld alsmede de verdeling van de vergoedingen.

Bewerken van de afbeeldingen

Afbeeldingen mogen nooit zelf worden bewerkt, aangepast of bijgesneden. Wanneer een aanpassing aan een of meerdere afbeelding(-en) gewenst is, neem dan contact op met de fotograaf. Hij/zij zal deze bewerkingen dan kunnen doen, eventueel tegen vergoeding. Dit is afhankelijk van het werk en eisen van bewerking.

Logo

Het logo (indien aanwezig) van de fotograaf mag niet worden verwijderd. Dit is zelfs strafbaar: het is vastgelegd in de auteurswet.

PUBLICATIES

Publicatie op pornografische media, in welke vorm dan ook, is niet toegestaan. Publicatie op media met een seksueel oogpunt, is niet toegestaan.

Leeftijd

Voor shoots in de categorie ‘badpak / bikini / lingerie’ hanteer ik een minimumleeftijd van 16 jaar. In de categorieën ‘boudoir / glamour/ topless / bedekt naakt / naakt’ hanteer ik een minimum leeftijd van 18 jaar.

TFP Formulier

Door middel van het invullen van het TFP formulier, geef je aan dat je 100% akkoord bent met deze afspraken. Wanneer je NIET aan de leeftijdsgrens voor bepaalde categorieën voldoet, kun je je NIET inschrijven voor die categorie.

Portret Fotografie bij portret-fotograaf.nl